Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τι σημαίνει Προσωπική & Εταιρική Παρουσίαση;

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τι σημαίνει Προσωπική & Εταιρική Παρουσίαση;

$

Προσωπική Ιστοσελίδα Παρουσίασης

Προσωπική παρουσίαση υπηρεσιών ενός ατόμου, π.χ. γιατρός, δικηγόρος, ηλεκτρολόγος, μηχανικός αυτοκινήτων κ.τ.λ.

$

Εταιρική Παρουσίαση Υπηρεσιών

Παρουσίαση υπηρεσιών μιας μικρής ομάδας ατόμων ή κάποιας εταιρείας, π.χ. ιατρικό κέντρο, συμβουλευτική εταιρεία, σχολές πολεμικών τεχνών, αθλητικά κέντρα.

$

Εταιρική Παρουσίαση Προϊόντων

Εταιρική παρουσίαση προϊόντων παράλληλα με τις παροχές υπηρεσιών. Για παράδειγμα, κάποιος δερματολόγος που ταυτόχρονα με την ιστοσελίδα που παρουσιάζει τις υπηρεσίες του παρουσιάζει και διάφορα προϊόντα.

Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress

Στην iZi Media Group πιστεύουμε ότι ο κόσμος πλέον αλλάζει. Όλοι μας λίγο-πολύ ψάχνουμε στο Ίντερνετ τα πάντα. Όλο και περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το Ίντερνετ ως εργαλείο για να βρούμε τις καλύτερες τιμές σε ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.

Τα τελευταία όμως χρόνια έχει ανέβει ραγδαία και η αναζήτηση για υπηρεσίες. Εκτός από προϊόντα, ο περισσότερος κόσμος αναζητά επιπλέον και αξιόλογους τεχνικούς για ηλεκτρονικές συσκευές, γιατρούς, δικηγόρους, λογιστές, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να εδραιώσουμε την επιχείρηση σας, να δημιουργήσουμε το brand name σας και να μεταφέρουμε την επιχείρηση σας στο Διαδίκτυο και στον κόσμο του Αύριο. Έτσι απλά και εύκολα αποκτάτε την δική σας ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα σε ένα ευρύτερο κοινό.

Όλο και περισσότεροι εν δυνάμει πελάτες θα μαθαίνουν για εσάς, τις υπηρεσίες σας, τα προϊόντα σας. Θα αποκτήσετε λοιπόν πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην περιοχή σας.

Σαν iZi Media και μέλος του ομίλου iZi Media Group, δεσμευόμαστε να παρουσιάσουμε με άρτιο τρόπο εσάς, την επιχείρηση σας, τα προϊόντα σας και τις υπηρεσίες σας.

 

Με την εμπειρία χρόνων που μας διακατέχει καθώς και τα περίπλοκα πρότζεκτ που έχουμε φέρει εις πέρας για επαγγελματίες γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, μέχρι και οικονομικά ιδρύματα, κατασκευαστικές εταιρείες και άλλα, ξέρουμε πως να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα παρουσίασης “κομμένη και ραμμένη” για εσάς αποκλειστικά.

 

Με την εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων παρουσίασης η επιτυχία μας είναι δεδομένη. Σας το δηλώνουμε και γραπτώς!

Προσωπική Παρουσίαση

Όπως προαναφέραμε, η ιστοσελίδα προσωπικής παρουσίασης είναι το δικό σας site που παρουσιάζει εσάς τους ίδιους και το τι προσφέρετε ως υπηρεσίες ή και υλικά αγαθά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν επαγγέλματα όπως, ιατροί, λογιστές, δικηγόροι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και γενικότερα όλα τα επαγγέλματα που παρέχουν κάποιου είδους υπηρεσίες.

Σκοπός λοιπόν της ιστοσελίδας παροχής υπηρεσιών είναι να μεταφέρει και να παρουσιάσει εσάς και τις υπηρεσίες σε ένα μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό, σε όλους εκείνους δηλαδή που κάνουν καθημερινή αναζήτηση στο Διαδίκτυο.

Δεσμευόμαστε σαν iZi Media να δημιουργήσουμε μια μοναδική ιστοσελίδα παρουσίασης για εσάς που θα σας κάνει περισσότερο αναγνωρίσιμους και θα ενημερώσει το κοινό για τις υπηρεσίες και τις παροχές σας.

Εταιρική Παρουσίαση

Η ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης είναι ένα website που παρουσιάζει εσάς, την ομάδα σας, την επιχείρηση σας ή κάποιον σύλλογο, όμιλο και γενικότερα μια ομάδα ανθρώπων. Παρουσιάζει παράλληλα και τις υπηρεσίες και τα υλικά αγαθά που μπορεί να προσφέρετε. Δίνει έμφαση στην ομάδα και το έμψυχο δυναμικό που την αποτελεί.

Απώτερος σκοπός μια εταιρικής παρουσίας είναι η ενδυνάμωση του επιχειρηματικού σας branding. Όσο περισσότεροι μάθουν για την εταιρεία σας ή την επιχείρηση σας τόσο μεγαλύτερες προοπτικές έχετε για ένα δυναμικό καταναλωτικό κοινό.

Μαζί μπορούμε να μεταφέρουμε την επιχείρηση σας από το χθες στο Κόσμο του Αύριο. Η iZi Media Group με την εμπειρία της στο χώρο θα μεταφέρει την επιχείρηση σας στην νέα εποχή, στην εποχή του Ίντερνετ.

Εταιρικά Προϊόντα

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλα τα φυσικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις που δεν θέλουν κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά θέλουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα που εμπορεύονται ταυτόχρονα με τις υπηρεσίες τους.

Απλό παράδειγμα μια τέτοιας ιστοσελίδας είναι ένας δερματολόγος που παράλληλα με τις θεραπείες που προσφέρει μπορεί να πουλάει και κάποιες ειδικές κρέμες, ένα άλλο παράδειγμα μπορεί να είναι κάποιος κομμωτής που προσφέρει παράλληλα με τις κομμώσεις και κάποια ειδικά σαμπουάν ή τζελ. Ακόμα και γυμναστές που προσφέρουν κάποιου είδους συμπληρώματα ή ψηφιακό περιεχόμενο (όπως βίντεο με ασκήσεις, διατροφές, κ.τ.λ.)

Η γκάμα των εταιρικών προϊόντων είναι μεγάλη και δε σταματά εδώ. Η iZi Media είναι εδώ για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας portfolio και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας.