Μεταφράσεις

Τι σημαίνει Διαδικτυακή Μετάφραση;
Μεταφράσεις

Τι σημαίνει Διαδικτυακή Μετάφραση;

$

Μεταφράσεις Ιστοσελίδων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων παρουσίασης σε Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Αραβικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Γαλλικά, Τουρκικά, Ιταλικά, Δανικά και Γερμανικά.

$

Μεταφράσεις E-shop

Μεταφράσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων και προϊόντων και διασύνδεση του e-shop με marketplace σε μια απ’ τις προαναφερθείσες χώρες.

$

Μεταφράσεις Κειμένων & Social Media

Μεταφράσεις κειμένων για άρθρα τύπου blog, social media post όπως Facebook, LinkedIn αλλά και Google Ads.
Μεταφράσεις social media

Γνωρίζουμε καλύτερα από όλους ότι στην σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης και των ανοικτών συνόρων, είτε το blog, είτε η ιστοσελίδα παρουσίασης των υπηρεσιών σας ή της επιχείρησης σας θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο και καταναλωτικό κοινό αν δεν απευθύνεται σε μια μόνο γλωσσική ομάδα αλλά σε περισσότερες.

Τι πιο λογικό και εύκολο λοιπόν από το να κάνετε πιο εύκολα προσβάσιμη την ιστοσελίδα σας σε μεγαλύτερες πληθυσμιακές ομάδες μέσω της μετάφρασης;

Η iZi Media, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του καταναλωτή και του πελάτη, προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης σε ιστοσελίδες, σε ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και σε άρθρα και post σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας δικηγόρος, ένας λογιστής, ένας υδραυλικός αλλά και άλλοι επαγγελματίες μπορούν ευκολότερα να πλησιάσουν μέσω της ιστοσελίδας τους κάποιον που θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του αλλά δεν μιλάει την γλώσσα του, είτε επειδή μπορεί να είναι φοιτητής του εξωτερικού, είτε επειδή είναι τουρίστας, είτε επειδή είναι απλά μόνιμος κάτοικος του εξωτερικού.

Στην iZi Media γνωρίζουμε το ρίσκο και την μικρή διαφορά ανάμεσα σε μια επιτυχημένη και αποτυχημένη μετάφραση. Άλλωστε, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε δει σε διάφορες ιστοσελίδες αστείες μεταφράσεις που δεν βγάζουν νόημα ή μεταφράσεις με γραμματικά και ορθογραφικά λάθη.

 

Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι όλες μας οι μεταφράσεις γίνονται από μεταφραστές που είτε διαμένουν στην χώρα από την οποία ζητείται η μετάφραση, είτε είναι η μητρική τους γλώσσα, είτε είναι κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στην συγκεκριμένη γλώσσα. Επιπλέον, οι μεταφράσεις δεν γίνονται με εργαλεία μετάφρασης, αλλά αποκλειστικά από τον μεταφραστή και το αλάνθαστο γλωσσικό του ένστικτο.

Μεταφράσεις Ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την μετάφραση ιστοσελίδων παρουσίασης υπηρεσιών στα Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Αραβικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Γαλλικά, Τουρκικά, Ιταλικά, Δανικά και Γερμανικά.

Είναι αρκετά πιο εύκολο ένας επαγγελματίας να δείξει δείγματα της δουλειάς του και να παρουσιάσει τις υπηρεσίες του όταν η ιστοσελίδα του υπάρχει σε παραπάνω από 1 γλώσσες.

Μεταφράσεις E-shop

Αναλαμβάνουμε την πλήρη μετάφραση ηλεκτρονικών καταστημάτων στα Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Αραβικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Γαλλικά, Τουρκικά, Ιταλικά, Δανικά και Γερμανικά.

Παράλληλα με την μετάφραση του αυτού καθαυτού καταστήματος, αναλαμβάνουμε και την μετάφραση των προϊόντων, των κατηγοριών, αλλά και των διευθύνσεων URL με σκοπό την πιο άμεση και εύκολη ευρετηρίαση από τις μηχανές αναζήτησης στην εκάστοτε γλώσσα.

Μεταφράσεις Social Media

Αναλαμβάνουμε την μετάφραση των social media της επιχείρησης σας στα Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Αραβικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Γαλλικά, Τουρκικά, Ιταλικά, Δανικά και Γερμανικά.

Τα social media είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να κάνουμε διασημότερη την επιχείρηση μας, τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας ή ακόμα και εμάς τους ίδιους. Εάν δημιουργήσουμε λοιπόν post σε 2 γλώσσες, είναι πιθανότερο να μας αναζητήσει κάποιος. Είναι ακόμη καλό να γνωρίζουμε ότι post σε 2 γλώσσες έχουν μεγαλύτερο ποσοστό “engagement” και φτάνουν σε περισσότερους χρήστες.

Μεταφράσεις Κειμένων

Αναλαμβάνουμε την μετάφραση κειμένων στα Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Αραβικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Γαλλικά, Τουρκικά, Ιταλικά, Δανικά και Γερμανικά.

Βασικότερος και κυριότερος λόγος για την μετάφραση των κειμένων είναι η ευρετηρίαση από τις μηχανές αναζήτησης, το γνωστό SEO. Αν λοιπόν έχετε κάποιο blog που αρθρογραφείτε είτε σαν χόμπι είτε επαγγελματικά, τότε η μετάφραση των κειμένων θα αυξήσει την οργανική κίνηση του site σας και θα το κάνει γνωστό σε λιγότερο χρονικό διάστημα.

Μεταφράσεις – Σύνδεση με Marketplace

Αναλαμβάνουμε την μετάφραση του e-shop σας στα Ελληνικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Αραβικά, Ρουμανικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Γαλλικά, Τουρκικά, Ιταλικά, Δανικά και Γερμανικά καθώς και την διασύνδεση του στα marketplace των προαναφερθέντων χωρών.

Η διασύνδεση του e-shop σας με τις πλατφόρμες marketplace αφορά μόνο ορισμένες χώρες και όχι όλη την γκάμα των προαναφερθέντων χωρών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες marketplace μας στο ανάλογο μενού.