Κειμενογραφία

Τι σημαίνει Copywriting & Content Writing;
Κειμενογραφία

Τι σημαίνει Copywriting & Content Writing;

$

Κειμενογραφία Ιστοσελίδων

Ανάλυση της επιχείρησης σας και των παροχών της και δημιουργία φιλικών προς την Google και το SEO κειμένων.

$

SEO Κειμενογραφία

Κειμενογραφία σε άρθρα, μπλογκ και φιλικές ιστοσελίδες με σκοπό την ενδυνάμωση του brand name της επιχείρησης σας.

$

Social Media Κειμενογραφία

Κειμενογραφία για social media, δημιουργία δημοσιεύσεων και άρθρων σε social media, forum και διαδικτυακές κοινότητες για ενδυνάμωση του brand name της επιχείρησης σας.
Content writing

Στην iZi Media γνωρίζουμε καλύτερα από όλους το πόσο σημαντικό είναι το κείμενο για μια ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών ή για ένα online κατάστημα.

Είναι εντελώς διαφορετικό να μπεις σε κάποιο e-shop με σκοπό την αγορά κάποιου φορέματος, κινητού τηλεφώνου, υπολογιστή και να μην υπάρχει σωστή περιγραφή, μέγεθος, χρώμα, δυνατότητες ή να ψάχνεις κάποιον δικηγόρο και να μην γνωρίζεις αν ασχολείται με τον τομέα που θέλεις εσύ, επειδή η ιστοσελίδα του δεν αναφέρει ξεκάθαρα με ποιο δίκαιο ασχολείται.

Εδώ λοιπόν μπαίνει η iZi Media στο παιχνίδι και μέσω της ομάδας των ειδικών κειμενογράφων (Content Writers – Copywriters) δημιουργεί μοναδικό περιεχόμενο που σκοπό έχει και να κάνει την ιστοσελίδα σου φιλική προς την Google.

Η ίδια η Google αναφέρει “Content is the King” που σε απλά Ελληνικά μεταφράζεται, “Ο Βασιλιάς μιας ιστοσελίδας είναι το περιεχόμενο της”. Αυτή η διαπίστωση μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και γι’ αυτό δίνουμε μεγάλη βάση στην δημιουργία του σωστού κειμένου – περιεχομένου.

Η ομάδα λοιπόν της iZi Media θα προσφέρει υπηρεσίες δημιουργίας μοναδικού περιεχομένου (unique content) βάσει των παροχών της εταιρείας σας ή των προϊόντων που προσφέρετε.

 

Η κειμενογραφία γίνεται από ειδικούς κειμενογράφους με εμπειρία στην δημιουργία φιλικών προς την Google κειμένων και γίνεται πάντα με γνώμονα τον τύπο της δημοσίευσης που μπορεί να αφορά κάποια μικρά η μεγάλα άρθρα, κάποιες δημοσιεύσεις σε social media, την σωστή κειμενογραφία της ιστοσελίδας σας και πολλά άλλα που θα κάνουν το brand σας μοναδικό και με αυθεντικό χαρακτήρα.

Κειμενογραφία

Με τον όρο “Κειμενογραφία” αναφερόμαστε στην οποιαδήποτε δημιουργία unique, μοναδικού δηλαδή κειμένου, που έχει γραφτεί εξ ολοκλήρου από εμάς και δεν υπάρχει ήδη “περασμένο” στην βάση δεδομένων της Google.

Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι και εμείς αλλά και οι πελάτες μας ότι το περιεχόμενο που έχει γραφτεί για να περιγράψει τις παροχές των υπηρεσιών τους, τα στοιχεία της εταιρείας τους και άλλα στοιχεία, είναι μοναδικό και αναφέρεται καθαρά και μόνο σε μια συγκεκριμένη επιχείρηση.

Η ομάδα των κειμενογράφων της iZi Media θα δημιουργήσει τα κείμενα σας εξασφαλίζοντας σας άριστα αποτελέσματα!

SEO Κειμενογραφία

Με απλά λόγια, με τον όρο SEO Κειμενογραφία αναφερόμαστε σε όλα τα άρθρα και κείμενα που γράφονται από εμάς και δημοσιεύονται σε φιλικές μας ιστοσελίδες ή και την ίδια μας την ιστοσελίδα (π.χ. στο blog της) με σκοπό την ενδυνάμωσή του brand name και του organic traffic μιας άλλης ιστοσελίδας.

Στην iZi Media ειδικευόμαστε στην SEO κειμενογραφία και το δίκτυο μας αποτελείται από πληθώρα φιλικών ιστοσελίδων. Αναλαμβάνουμε επίσης και την διαχείριση του blog της επιχείρησης σας σε περίπτωση που απαιτείται!

Social Κειμενογραφία

Η Social Κειμενογραφία αναφέρεται σε κείμενα που θα δημοσιευτούν στα social media της επιχείρησης, είτε αυτά είναι μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn είτε άλλου είδους όπως online φόρουμ, κοινότητες όπως το Reddit, Google My Business και άλλα.

Το κομμάτι της social κειμενογραφίας απαιτεί άριστη χρήση της γλώσσας διότι δεν αφήνει περιθώριο για μεγάλα κείμενα και θα πρέπει μέσα σε ένα σύντομο κείμενο να παρουσιάσουμε κάποια νέα λειτουργία ή να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για κάποια νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Στην iZi Media το γνωρίζουμε αυτό και οι έμπειροι copywriters – content writers μας θα δώσουν την λύση.

Pin It on Pinterest

Share This