Διαχείριση E-shop

Τι σημαίνει Διαχείριση E-shop

Διαχείριση E-shop

Τι σημαίνει Διαχείριση E-shop;

$

Διαχείριση E-shop

Διαχείριση προϊόντων, διαχείριση πίνακα ελέγχου, ενημέρωση εφαρμογών.

$

Διαχείριση Πελατολογίου

Διαχείριση πελατολόγιου, πωλήσεων και μάρκετινγκ.

$

Διαχείριση Αποστολών

Διαχείριση αποστολών μέσω των μεγαλύτερων συστημάτων ERP και Fulfillment Center στην Ελλάδα και την Βουλγαρία με παράδοση σε όλη την Ευρώπη.

Διαχείριση E-shop
Με τον όρο “διαχείριση e-shop” αναφερόμαστε σε όλη την διαδικασία που απαιτείται για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του που αυτό είναι και ο λόγος που αποφέρει τα κέρδη στην επιχείρηση σας.

Κατά βάση ο όρος διαχείριση e-shop αναφέρεται στο “ανέβασμα” ή στην μεταμόρφωση προϊόντων όπως είναι και η σωστή ορολογία, στην απογραφή των προϊόντων αποθήκης και την σωστή ενημέρωση της αποθήκης και των καταστημάτων που τροφοδοτούνται από αυτή. Δεν αφορά όμως μόνο αυτά αλλά και τις υπηρεσίες που θα αναφέρουμε στην συνέχεια.

Σας παρέχουμε επίσης:

 

  • Τη σωστή φωτογράφιση με έμφαση στα προϊόντα σας.
  • Το σωστό SEO του καταστήματος και των προϊόντων του.
  • Την σωστή λεπτομερή περιγραφή των προϊόντων.
  • Την σωστή διαχείριση του πελατολογίου με ενημερώσεις για νέες προσφορές και δώρα.
  • Την αποστολή ενημερωτικών δελτίων αλλά και ερωτηματολογίων.
  • Το Data Entry.
  • Το σημαντικότερο, την αποστολή των προϊόντων στον καταναλωτή και την υποστήριξη του μετά την αγορά, το λεγόμενο δηλαδή After-Sales Service Support.

Στην iZi Media γνωρίζουμε το πόσο εύκολο είναι κάποιος να δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να το κάνει ευρέως γνωστό ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις του. Παρέχουμε λοιπόν τις παρακάτω υπηρεσίες αυτούσιες μέσω της iZi Media και μέσω της αλυσίδας συνεργατών μας στην Ευρώπη, της iZi Media Group, για να γίνουν όλα ευκολότερα.

Διαχείριση Προϊόντων

Στην υπηρεσία διαχείρισης προϊόντων προσφέρουμε την μεταμόρφωση των προϊόντων (το upload δηλαδή) στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και το marketplace με το οποίο έχει γίνει διασύνδεση. Προσφέρουμε επιπλέον σωστή τιμολόγηση των προϊόντων και την τοποθέτηση τους σε “ΠΡΟΣΦΟΡΑ” όταν ο πελάτης επιθυμεί. Οι υπηρεσίες μας διευρύνονται και στην επεξεργασία και την βελτιστοποίηση του URL καθώς και του Meta Description και Meta Title για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Η υπηρεσία αυτή έχει απώτερο σκοπό το πλήρες On-site SEO του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Στην iZi Media Group θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση το ανέβασμα των προϊόντων να γίνεται από επαγγελματίες ή από κάποιον που γνωρίζει πως να κάνει το κάθε προϊόν SEO optimized.

Αποστολή Δεμάτων

Αναλαμβάνουμε το σωστό πακετάρισμα και την προετοιμασία του προϊόντος πριν την παραλαβή από την εταιρεία κούριερ που συνεργάζεστε. Επιπλέον, είμαστε υπεύθυνοι για την αποστολή του δέματος, την παρακολούθηση της για την σωστή αποστολή και παράδοση (tracking procedure) καθώς και την απόδοση του εισπρακτέου ποσού.

Η παραπάνω υπηρεσία παρέχεται από τους συνεργάτες μας μέσω του iZi Media Group.

Διαχείριση Αποθήκης

Μια από τις πολλές παροχές στην κατηγορία διαχείρισης e-shop είναι και η διαχείριση της αποθήκης ή των αποθηκών αν έχετε πάνω από μια, ο έλεγχος διαθεσιμότητας των προϊόντων καθώς και οι ημερομηνίες παραλαβής των προϊόντων στην αποθήκη ή το κατάστημα.

Η iZi Media παρέχει και συστήματα αυτόματης παρακολούθησης και ενημέρωσης των αποθηκών και των καταστημάτων μέσω του δικτύου συνεργατών της iZi Media Group.

Τηλεφωνικό Κέντρο

Μια από τις βασικότερες υπηρεσίες που παρέχει ο όμιλος iZi Media Group είναι η τηλεφωνική υποστήριξη των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας, αλλαγή παραγγελίας ή προϊόντων κάποιας παραγγελίας, επικοινωνία με τον πελάτη για επιβεβαίωση του τρόπου και χρόνου παράδοσης. Τηλεφωνική υποστήριξη πριν, κατά και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η υπηρεσία τηλεφωνικό κέντρο και τηλεφωνική υποστήριξη παρέχεται μόνο στην Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Κύπρο μέσω της iZi Media αλλά και των συνεργατών μας στην iZi Media Group.

Τεχνική Υποστήριξη

Τέλος ο όμιλος της iZi Media Group παρέχει τεχνική υποστήριξη που αφορά την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Την ενημέρωση και σωστή λειτουργία των plugin, module, extension, template, themes που ενδεχομένως να χρησιμοποιεί το eshop σας αλλά και την σωστή ενημέρωση του CMS σας, (WordPress, OpenCart, Magento ή και της custom λύσης)

Παρέχεται 24ώρη τεχνική υποστήριξη μέσω chat και support ticket και τηλεφωνική υποστήριξη κατά τις ώρες λειτουργίας της iZi Media.