Για Εμάς

Λίγα λόγια για την iZi Media!

Για Εμάς

Λίγα λόγια για την iZi Media!

Λίγα λόγια λοιπόν για την iZi Media και για την iZi Media Group.

Η iZi Media είναι ένα όνειρο που μετά από πολύ κόπο και πολλές προσπάθειες γίνεται πραγματικότητα.

Η iZi Media είναι μια παρέα, μια ομάδα φίλων, μια ομάδα ειδικών στον τομέα της Κατασκευής Ιστοσελίδων, Ηλεκτρονικών Καταστημάτων, SEO, Δημιουργίας Κειμένων και άλλων υπηρεσιών του Διαδικτύου. Κάθε ένα από τα μέλη της iZi Media έχει τις δικές του γνώσεις και εμπειρίες πάνω στο αντικείμενο του.

Η καταρτισμένη ομάδας μας λοιπόν είναι εδώ για να δώσει λύσεις σε επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους, δηλαδή να τις εισάγει στον κόσμο του Ίντερνετ. Όπως μια συνοικιακή επιχείρηση, ένας γιατρός, ένας λογιστής ή ένας υδραυλικός, όλοι μπορούν να διευρύνουν την πελατεία τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους online.

Επομένως, η iZi Media δημιουργήθηκε για να μεταφέρει την επιχείρησης σας στον Κόσμο του Αύριο!

Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών μας, των φίλων μας, αυτών που μας εμπιστεύτηκαν την επιχείρηση τους και το όραμα τους και θέλουν να δουν την εξέλιξη της επιχείρησης τους καθώς και την δική τους εξέλιξη.

Η iZi Media είναι η πλήρης λύση ηλεκτρονικού εμπορίου της επιχείρησης σας. Είμαστε δίπλα στον πελάτη ανεξάρτητα από το αν μόλις τώρα δημιούργησε την επιχείρηση του ή εάν έχει ήδη κατακλύσει την αγορά χρόνια τώρα.
Μια ομάδα με έμπειρους προγραμματιστές, σχεδιαστές, γραφίστες, SEO expert είναι πάντα δίπλα σας.

Στην iZi Media γνωρίζουμε τις προκλήσεις, την πολυπλοκότητά καθώς και την ολοένα και περισσότερη ανάπτυξη και δυσκολία στον τομέα του Ίντερνετ και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ.
Αυτός είναι ο βασικότερος και σημαντικότερος λόγος για την δημιουργία του iZi Media Group.

Η iZi Media Group είναι ένας όμιλος από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, γενικότερα με τον Κόσμο της Τεχνολογίας και του Διαδικτύου.

Ο όμιλος αποτελείται από εταιρείες-κολοσσούς του χώρου. Μέλη του iZi Media Group αποτελούν εταιρείες Digital Marketing, SEO Experts, Social Media Experts, Εταιρείες Κούριερ και Fulfilment Center, Αρθρογράφοι και Κειμενογράφοι από την Ευρώπη και το Εξωτερικό, Μεταφραστές, Τηλεφωνικά Κέντρα και Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών, Υπηρεσίες Παροχής Hosting στην Ευρώπη και το Εξωτερικό.

Η iZi Media Group είναι ένας όμιλος με μέλλον και είναι εδώ για να παρέχει υπηρεσίες αρίστης ποιότητας στους πελάτες της, τους συνεργάτες της και τα μέλη που την αποτελούν.

$

Επαγγελματισμός

Η iZi Media απαρτίζεται από μια μικρή ομάδα ειδικών στον τομέα τους που τους διακατέχει ο απόλυτος επαγγελματισμός και η πολυετής εμπειρία.

$

Εμπιστοσύνη

Οι πελάτες μας είναι οι φίλοι μας, η οικογένεια μας, εκείνοι που μας εμπιστεύονται για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα τους. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι πάντα απαραίτητο συστατικό στην επίτευξη μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

$

Έμφαση στην λεπτομέρεια

Δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό είτε πρόκειται για ιστοσελίδα παρουσίασης, είτε για e-shop είτε ακόμα και για ένα μεγάλο έργο. Δίνουμε έμφαση πάντα στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

$

Δέσμευση

Στην iZi Media δεσμευόμαστε να παρέχουμε πάντα τις ποιοτικότερες υπηρεσίες μας, δίνοντας σας συμβουλές και προτάσεις που θα ταιριάζουν στο δικό σας είδος επιχείρησης, στο Brand σας και σε αυτό που εσείς πρεσβεύετε. Θα είμαστε μαζί σας από την αρχή μέχρι το τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας σας στην αγορά.
$

Ματιά στο μέλλον

Έχουμε να υπερηφανευόμαστε ότι όλα μας τα έργα γίνονται πάντα ακολουθώντας τις νέες πρακτικές της Google και τις νέες τεχνολογίες στον χώρο του Ίντερνετ. Έτσι, πάντα όλα τα έργα γίνονται με γνώμονα το “μετά”. Δημιουργούμε έργα με πνοή και μέλλον.

$

Προσαρμοστικότητα

Για κάθε επιχείρηση η προσαρμοστικότητα είναι το παν, ειδικά μέσα στην εποχή που διανύουμε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της αγοράς με το άνοιγμα σας στο Διαδίκτυο, είτε μέσω e-shop, είτε μέσω ιστοσελίδα παρουσίασης. Γνωρίζουμε καλά αυτόν τον τομέα γιατί είναι και το πάθος και η δουλειά μας!

$

Ανθρωπιά

Εκτός από καλοί επαγγελματίες, το σημαντικό είναι να είμαστε και καλοί άνθρωποι. Στην iZi Media ξέρουμε πόσο πολύτιμη είναι η βοήθεια στον συνάνθρωπο και συνεργάτη, γιατί την έχουμε λάβει. Με τη σειρά μας, στις δωρεές, τις αγαθοεργίες ή τις φιλανθρωπίες μας, πάντα μας διέπει η αρετή της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

Η ομάδα της iZi Media!

Μπαρδάκας Εμμανουήλ

Μπαρδάκας Εμμανουήλ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από εδώ όλους εσάς που με τα χρόνια μας έχετε επιλέξει για την δημιουργία της ηλεκτρονικής σας παρουσίας αλλά και όσους μας έχετε επιλέξει ως συνεργάτες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και την ομάδα μας που είναι πάντα έτοιμη και πρόθυμη να αναλάβει εύκολα αλλά και δύσκολα πρότζεκτ και να τα φέρει εις πέρας με αποτελεσματικότητα.

Στην iZi Media δεν φτιάχνουμε απλά σελίδες στο Ίντερνετ. Στην ουσία μεταφέρουμε όλη σας την επιχείρηση στον Κόσμο του Αύριο!

CEO - Cofounder IZIMEDIA GROUP

Onsite SEO | WORDPRESS | OPENCART

Βιολέτα

Βιολέτα

Designer - Content Writing

Αριστείδης

Αριστείδης

Senior Full Stack Developer

Εβανέτα

Εβανέτα

Junior Full Stack Developer – SEO

Παναγιώτης

Παναγιώτης

SEO Specialist

Skills

Τα δυνατά μας σημεία!

Στην iZi Media Group πιστεύουμε, ότι κάθε ένας από εμάς έχει τα δυνατά του σημεία και τα τρωτά του. Γι’ αυτό η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς και κάθε ένας από εμάς δίνει το 100% του στον δικό του τομέα.

Παρόλα αυτά, επειδή είμαστε της άποψης “έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες”, συνεργαζόμαστε με μια πληθώρα ειδικών και εξωτερικών συνεργατών ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση σε ό,τι και αν χρειαστούν.

Παρέχουμε υπηρεσίες όπως digital marketing, μετάφραση ιστοσελίδων σε πελάτες που ενδιαφέρονται να μπουν δυναμικά σε νέες αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και όχι μόνο, υπηρεσίες SEO ώστε η σελίδα σας να εμφανίζεται πρώτη και καλύτερη στα αποτελέσματα της Google καθώς και δημιουργία ιστοσελίδας ή e-shop σε 2 από τις καλύτερες και διασημότερες πλατφόρμες (WordPress και OpenCart) με ποσοστό χρήσης ΠΑΝΩ ΑΠΟ 87%.

  • Κατασκευή Ιστοσελίδων Παρουσίασης 100% 100%
  • Κατασκευή E-shop σε OpenCart 100% 100%
  • Κατασκευή Ιστοσελίδας σε WordPress 100% 100%
  • Κατασκευή E-shop σε WordPress – WooCommerce 82% 82%
  • SEO – Search Engine Optimization 100% 100%
  • Διαχείριση Social Media 78% 78%
  • Content Writing – Copywriting 91% 91%
  • Μετάφραση Ιστοσελίδων & E-shop 95% 95%
  • Digital Marketing 84% 84%

Η iZi Media σε Αριθμούς!

Έργα

Πελάτες

Συνεργάτες

Χρόνια Εμπειρίας