Φιλανθρωπία – Δωρεές

Φιλανθρωπία − Αγαθοεργία − Δωρεά

Φιλανθρωπία – Δωρεές

Φιλανθρωπία − Αγαθοεργία − Δωρεά

$

Φιλανθρωπία

Στόχος μας είναι πάντα να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο με βοήθεια και πρωτοβουλίες ιδιωτών ή ιδρυμάτων που έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ανθρώπων ή κοινοτήτων ή/και την ενίσχυση δεινοπαθούντων συνανθρώπων.

$

Αγαθοεργία

Σε μεγάλες καταστροφές, όπως φωτιές και πλημμύρες, κάθε χέρι βοηθείας μετράει. Προ πανδημίας, έχουμε προσφέρει φαγητό, πόρους και υποστήριξη σε παθόντες με δική μας προσωπική πρωτοβουλία.
$

Δωρεές

Κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε σε μία χώρα έχει ένα αντίκτυπο στην χώρα αυτή. Δηλαδή, ένα ποσοστό από τα έσοδα μας για κάθε μας έργο δίνεται ως δωρεά αποκλειστικά σε οργανισμούς που έχουν κέντρο το παιδί και την στήριξη του, γιατί το παιδί είναι ο δρόμος για το αύριο.

Φιλανθρωπίες

Σκοπός μιας επιχείρησης δεν είναι μόνο το κέρδος και η ανάπτυξη, αλλά και η ανιδιοτελής συνεισφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Στην iZi Media πιστεύουμε ακράδαντα πως το να βοηθάς το συνάνθρωπο είναι μια αξία ανεκτίμητη και είναι καθήκον μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για όσους το έχουν ανάγκη. Το ξέρουμε μάλιστα από πρώτο χέρι, διότι στην αρχή μας ως εταιρεία, έχουμε βοηθηθεί.

Οι τρόποι που ως iZi Media βοηθάμε στην κοινωνία είναι 3: Η Φιλανθρωπία, η Αγαθοεργία και οι Δωρεές.

Η Φιλανθρωπία συνδέεται με έννοιες όπως η Φιλία και η Φιλαλληλία. Η Αγαθοεργία συνδέεται με την Αλληλεγγύη και την Ανιδιοτέλεια μιας ομάδας ανθρώπων που εθελοντικά βοηθούν τον συνάνθρωπο σε κρίσιμες καταστάσεις όπως φυσικές καταστροφές. Η Δωρεά είναι πιο υλική, αφού ορίζεται ως η προσφορά χρημάτων σε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς ή άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις με σκοπό την βελτίωση της ζωής κάποιων κοινωνικών ομάδων.

Λόγω της πανδημίας, έχουμε σταματήσει τις δια ζώσης εθελοντικές μας ενέργειες αγαθοεργίας ή φιλανθρωπίας, και περιοριζόμαστε στην υλική βοήθεια προσωρινά. Οι δωρεές μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε, και είναι πάντα προς όφελος της κοινωνικής ομάδας των παιδιών. Πιστεύουμε πως μια καλύτερη ζωή και παιδική ηλικία είναι ύψιστο δικαίωμα και υπερασπιζόμαστε τα παιδιά, διότι αυτά είναι το μέλλον και η ελπίδα μας. 

Στην iZi Media Group υπερηφανευόμαστε ότι συνδράμουμε όσο μπορούμε στην καλυτέρευση της ζωής πολλών ανθρώπων που δεν είχαν την τύχη να βρουν τα πράγματα όπως ήθελαν. Νιώθουμε καθήκον και υποχρέωση να είμαστε πάνω απ’ όλα άνθρωποι.

 

Αν είστε φιλόζωος, ανθρωπιστής, εθελοντής ή ιδιώτης που παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε άτομα με ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας για τις δωρεάν παροχές μας, όπως και για την δημιουργία Δωρεάν Ιστοσελίδας που θα προωθήσει το έργο σας.

Φιλανθρωπικοί Σκοποί

Η iZi Media και όλοι οι συνεργάτες της iZi Media Group, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, προσφέρουμε ό,τι μπορούμε σε ευπαθείς ομάδες.

Συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο με βοήθεια και πρωτοβουλίες ιδιωτών ή ιδρυμάτων που έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ανθρώπων ή κοινοτήτων και την ενίσχυση δεινοπαθούντων συνανθρώπων.

Συνήθως με την βοήθεια από διεθνείς οργανώσεις, κυρίως από την Βουλγαρία και την Ελλάδα, αλλά και την βοήθεια της Εκκλησίας, αναλαμβάνουμε δράσεις κυρίως σε πόλεις και περιοχές όπου υπάρχει ανθρωπιστική κρίση. Λόγω της παρούσας κατάστασης με τον κορονοϊό και τα νέα μέτρα δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος σε δράσεις δια ζώσης όπως παλαιότερα και προσωρινά, η βοήθεια μας περιορίζεται στην προσφορά υλικών αγαθών (χρήματα, φιλόξενη στέγη, τρόφιμα κ.ά.) σε ευπαθείς ομάδες.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε το αύριο και να αφήσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας.

Αγαθοεργία

Αγαθοεργία ονομάζεται οποιουδήποτε είδους αφιλοκερδής πράξης που έχει σκοπό να στηρίξει πληγείσες ομάδες ανθρώπων ή αναξιοπαθούντες, ώστε να ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο. Σε μεγάλες καταστροφές, όπως φωτιές και πλημμύρες, κάθε χέρι βοηθείας μετράει.

Παλαιότερα, στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία και προ πανδημίας, έχουμε προσφέρει φαγητό, πόρους και υποστήριξη σε παθόντες με δική μας προσωπική πρωτοβουλία. Εν μέσω πανδημίας, περιορίζουμε τέτοιου είδους εθελοντικές πράξεις στο να στέλνουμε υλικά αγαθά, όπως χρήματα, ρούχα, τρόφιμα, κ.λ.π.

Δωρεές

Ως iZi Media και περήφανο μέλος της iZi Media Group προσφέρουμε ένα μικρό ποσοστό από τα έσοδα μας από κάθε έργο-πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας. Για να είμαστε δίκαιοι, έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε ένα ποσοστό από τα έσοδα μας σε ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς παροχής βοήθειας και υποστήριξης στην χώρα από την οποία βρίσκεται ο πελάτης μας – ή στην χώρα όπου έχουμε αναλάβει το έργο.

Αν π.χ. έχουμε έναν πελάτη από την Ελλάδα που θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα στην Ελλάδα, τότε ένα μικρό μέρος πάει σε κάποια ΜΚΟ της Ελλάδας, αν ο πελάτης μας βρίσκεται στην Βουλγαρία τότε θα συνδράμουμε ένα ποσοστό σε κάποια ΜΚΟ της Βουλγαρίας κ.λ.π.

Δωρεάν Ιστοσελίδα

Στην iZi Media παρέχουμε δωρεάν δημιουργία ιστοσελίδας παρουσίασης υπηρεσιών ή και ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop, σε Εθελοντικούς Οργανισμούς, και κοινότητες όπως φιλοζωικές οργανώσεις, Γιατροί Χωρίς Σύνορα και διάφορα άλλα.

Μαζί με την κατασκευή, παρέχουμε και τις υπηρεσίες SEO-Search Engine Optimization για να γίνει πιο εύκολα γνωστή η ιστοσελίδα καθώς και ο φιλανθρωπικός σκοπός της οργάνωσης.

Δωρεάν Παροχές

Σε περίπτωση που κάποια από τις φιλανθρωπιστικές και ανθρωπιστικές οργανώσεις που συνεργαζόμαστε ή κάποιος ιδιώτης που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες (π.χ. οδοντίατρος) έχει ήδη ιστοσελίδα, τότε εμείς παρέχουμε τις υπηρεσίες μας δωρεάν.
Αυτές περιλαμβάνουν:

 

  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Διαχείριση Social Media
  • Διαχείριση E-shop
  • Κειμενογραφία/Copywriting
  • Μεταφράσεις
  • Λοιπές Υπηρεσίες