F.A.Q.

Συνήθεις Ερωτήσεις & Απορίες!

F.A.Q.

Συνήθεις Ερωτήσεις & Απορίες!

Δημοφιλείς Ερωτήσεις!

Γιατί να επιλέξω την iZi Media;

Γιατί θα έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα. Με την iZi Media δεν θα έχετε ούτε μισοτελειωμένες δουλειές ούτε “περίεργα” αποτελέσματα. Θα έχετε επίσης υποστήριξη, φιλική επίλυση αποριών και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το χώρο και τη δουλειά τους.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς που έχουν αγάπη στην λεπτομέρεια. Τα πρότζεκτ μας, τα χρόνια εμπειρίας μας, το φιλότιμο και η αγάπη προς αυτό που κάνουμε είναι η απόδειξη για την επιτυχία της επιχείρησης σας.

Στην iZi Media σχεδιάζουμε ιστοσελίδες μοναδικές, πρωτότυπες, οικονομικές και άρτια κατασκευασμένες. Είναι προσανατολισμένες ακριβώς στον στόχο και στην επιθυμία σας και δεσμευόμαστε στην 100% εγγύηση καλής λειτουργίας και ελκυστικής εμφάνισης, χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (π.χ. responsive) στις υπηρεσίες μας. Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και με τον σωστό προγραμματισμό τους κατατάσσονται στις υψηλότερες θέσεις.

Στην iZi Media ακολουθούμε πιστά το ρητό “tailored-made suit” που σημαίνει κοστούμι ραμμένο και φτιαγμένο στα μέτρα σας. Έτσι, κάθε διαφορετικό μας πρότζεκτ είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τον εκάστοτε πελάτη.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;
Το κόστος εξαρτάται καθαρά από το είδος της επιχείρησης σας και το είδος του έργου κατασκευής που θα αναλάβουμε.

Υπάρχουν πακέτα “Κατασκευή Ιστοσελίδας Παρουσίασης” από 449 € που περιλαμβάνουν το hosting, το domain και τα plugin που θα χρειαστείτε.

Γιατί είστε τόσο φτηνοί; Τι κρύβετε;

Στην iZi Media έχουμε επίγνωση της αγοράς και φτιάχνουμε δυναμικές ιστοσελίδες σε πολύ χαμηλές τιμές, χρησιμοποιώντας λογισμικό ανοιχτού κώδικα, περιορίζοντας έτσι τα κόστη ανάπτυξης στα πλαίσια των συνθηκών της αγοράς και της αγοραστικής δύναμης του σύγχρονου επιχειρηματία.

Οι έτοιμες ιστοσελίδες που βλέπετε ζωντανά online σε demos και με την εξ’ αποστάσεως παραγγελία ιστοσελίδας με ένα τηλεφώνημα ή με αγορά ιστοσελίδας online από το eshop μας, μειώνουν τα κόστη και τον χρόνο που απαιτεί η επικοινωνία για τον εξαρχής σχεδιασμό ιστοσελίδας, αφού πλέον οι πελάτες μας και όσοι ενδιαφέρονται για κατασκευή ιστοσελίδας, έχουν τη δυνατότητα να δουν και στην παραμικρή λεπτομέρεια την ποιότητα κατασκευής και το στυλ της ιστοσελίδας που θα επιλέξουν, καθώς και να πάρουν ιδέες από τα έτοιμα σχέδια.

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, έχουμε δημιουργήσει ομάδες με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες για να μην έχουμε αυξημένα μηνιαία κόστη, ώστε οι παροχές υπηρεσιών μας στους πελάτες μας να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικές.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε τις νέες επιχειρήσεις αλλά και τις ήδη υπάρχουσες σε αυτό το νέο εγχείρημα τους στο κόσμο του Ίντερνετ.

Η iZi Media λοιπόν, με πλήρη κατανόηση της υπάρχουσας κατάστασης, τους μειωμένους τζίρους, τα κλειστά καταστήματα και την όλη γενική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Υπάρχουν εκπτώσεις στις τιμές;

Οι τιμές της iZi Media είναι οι χαμηλότερες στην αγορά. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή σεβόμαστε τον πελάτη μας και αυτόν που θα μας εμπιστευτεί για την δημιουργία και την μεταβίβαση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στο Ίντερνετ.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ειδικές προσφορές σε περίπτωση αγοράς κάποιου πακέτου όπως “Κατασκευή Ιστοσελίδας + SEO” ή π.χ. “Κατασκευή e-shop + Διαχείριση Social Media” κ.τ.λ.

Προσφέρετε τις υπηρεσίες σας δωρεάν;

ΝΑΙ! Παρέχουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μας σε κοινωφελείς οργανισμούς, ΜΚΟ, εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις, γιατρούς και οδοντίατρους που αναλαμβάνουν δωρεάν ελέγχους και θεραπείες και γενικά σε οποιονδήποτε βοηθάει τον συνάνθρωπο του.

Προσφέρουμε επίσης την βοήθεια μας και τις παροχές μας σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας καθώς και στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Υπάρχει ετήσιο κόστος;

Το ετήσιο κόστος για την συντήρηση της ιστοσελίδας σας ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες της, όπως το πακέτο hosting, ο τύπος ιστοσελίδας (αν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, ή ιστοσελίδα παρουσίασης) και τα εργαλεία (cms και plugin – extension) που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Το κόστος συνήθως περιλαμβάνει την συνδρομητική αξία των εργαλείων με τα οποία φτιάχνονται οι ιστοσελίδες, το κόστος φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας και το κόστος ανανέωσης του SSL (το κόστος του SSL ισχύει για όσες ιστοσελίδες έχουν εγκατεστημένο το SSL, που θέλει και αυτό ετήσια ανανέωση) και το κόστος domain name.

Όλα αυτά θα υπολογιστούν κατά την διάρκεια της δημιουργίας και θα είστε ενημερωμένοι για τα πλήρη λειτουργικά έξοδα της ιστοσελίδας σας.

Τι υπηρεσίες παρέχετε;

Στην iZi Media προσφέρουμε όλο τον φάσμα των υπηρεσιών Διαδικτύου. Είμαστε δίπλα στον πελάτη από την έναρξη της επιχείρησης τους μέχρι την εδραίωση της. Μερικές από τις διασημότερες υπηρεσίες μας είναι:

 

 • Managed Hosting σε δικούς μας Dedicated Servers
 • Δημιουργία Ιστοσελίδων Παρουσίασης
 • Δημιουργία Ηλεκτρονικών Καταστημάτων – Eshop
 • Κειμενογραφία – Content Writing 
 • Μετάφραση
 • Ενσωμάτωση του Eshop σας με όλα τα Marketplace
 • SEO – Search Engine Optimization
 • Διαχείριση του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος
 • Διαχείριση των Social Media σας
Πόσος καιρός απαιτείται για την κατασκευή;

Η ολοκλήρωση της κατασκευής απαιτεί συνήθως 1 με 2 μήνες. Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αλλάξει εάν υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση του υλικού από την πλευρά σας. Μετά την πρώτη επικοινωνία θα δημιουργηθεί χρονοδιάγραμμα με τις εργασίες και τον χρόνο παράδοσης.

Παράλληλα με την κατασκευή λοιπόν της ιστοσελίδας σας θα εργαστούμε και σε άλλα απαραίτητα αναγκαία τμήματα όπως την δημιουργία λόγκο, σχεδίων, δημιουργία του Brand name σας μέσω του SEO και άλλα.

Έτσι όταν θα γίνει η έναρξη της επιχείρησης θα είστε έτοιμοι να ανεβάσετε τις πωλήσεις σας με μια ισχυρή και αξιόπιστη παρουσία online!

Θα εμφανίζεται η ιστοσελίδα μου στην Google;

Ναι! Όλες μας οι ιστοσελίδες δημιουργούνται αποκλειστικά με σκοπό να ακολουθούν τις οδηγίες και τις σωστές πρακτικές της Google.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες On-Site καθώς και Off-Site SEO για βέλτιστα αποτελέσματα και εγγύηση εμφάνισης στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης (Google, Bing, Yandex, Baidu).

Θα είναι γρήγορη η σελίδα μου;

Η iZi Media είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στο χώρο που διαθέτει ιδιόκτητους Managed VPS και Managed Dedicated Servers. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας δε θα φιλοξενείται σε servers που μοιράζονται με άλλες ιστοσελίδες, και το hosting σας θα ανήκει μόνο σε εσάς. Έτσι θα έχετε γρήγορη ταχύτητα και 99.9% uptime.

Θα σας προτείνουμε το καλύτερο και ιδανικότερο πακέτο ανάλογα πάντα με την κίνηση της ιστοσελίδας σας καθώς και τον τομέα δραστηριότητας της.

Ποιος είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο;

Μόλις ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα σας και γίνει τελική αποπληρωμή του έργου, σας παραδίδονται όλοι οι κωδικοί διαχειριστή, ώστε να μπορέσετε να τη διαχειρίζεστε μόνοι σας, εφόσον πρώτα σας παρέχουμε μια δωρεάν εκπαίδευση 2 ωρών.

Σε αντίθετη περίπτωση, παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρισης ιστοσελίδων παρουσίασης και ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πόσο εύκολο είναι να ανεβάζω μόνος μου υλικό στο site μου, μπορείτε και να με εκπαιδεύσετε;

Όλα τα πακέτα της iZi Media διαθέτουν δυναμικές ιστοσελίδες με Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) για να μπορείτε να ανανεώνετε μόνοι σας γρήγορα και εύκολα την ιστοσελίδα σας, το περιεχόμενο της, τα προϊόντα της, κ.τ.λ.

Με κάθε αγορά πακέτου ιστοσελίδας, παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση μέσω Skype, Google Meet, Zoom, και άλλες πλατφόρμες ή στον χώρο του γραφείου μας.

(Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης, η δια ζώσης εκπαίδευση έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας)

Μετά την κατασκευή αν χρειαστώ κάτι; Παρέχεται υποστήριξη;

Είμαστε στο πλευρό του πελάτη και παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης, αναβάθμισης καθώς και εγγύηση 100% καλής λειτουργίας.

Δεσμευόμαστε ότι με την iZi Media η ιστοσελίδα σας θα είναι συνεχώς πλήρως λειτουργική και θα έχετε την ασφάλεια και την εγγύηση μας σε κάθε βήμα.

Γιατί να μας επιλέξετε!

Πρωτότυπες Λύσεις

Πρωτότυπες λύσεις για όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα σας!

Προνομιακές Τιμές

Χαμηλότερες τιμές στην αγορά και ευκολία πληρωμών!

Άριστη Επικοινωνία

24ώρη υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email, Skype και Social Media!

Δίκτυο Συνεργατών

Ενσωμάτωση της επιχείρησης σας στο δίκτυο της iZi Media Group!

Κλειδί στην Επιτυχία

Είμαστε το κλειδί επιτυχίας της επιχείρησης σας!

Αύξηση Κερδών

Εγγυημένη επιτυχία και αύξηση των κερδών της επιχείρησης σας!

Ερωτήσεις Συνεργασίας!

Πως μπορώ να γίνω συνεργάτης σας;

Στην iZi Media συνεργαζόμαστε με τους ειδικούς στο χώρο της τεχνολογίας.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε συνέταιρος της iZi Media και να ανήκετε στην iZi Media Group απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είδους συνεργάτες ψάχνετε;

Στην iZi Media προσπαθούμε συνεχώς να επεκτεινόμαστε και να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους μας τους πελάτες, απλά, γρήγορα και οικονομικά.

Αν είστε λοιπόν κάτι από αυτά, και όχι μόνο τότε επικοινωνήστε μαζί μας:

 

 • Εταιρεία κούριερ
 • Digital marketing agency
 • Google Specialist – Google Expert
 • Social Media Specialist – Social Media Expert
 • Fulfillment Center – Call Center
 • Εταιρεία παροχής Software
Υπάρχουν άλλοι τρόποι συνεργασίας με την iZi Media;

Εκτός από τους προαναφερθέντες τρόπους συνεργασίας με την iZi Media και την iZi Media Group, υπάρχει και το πρόγραμμα συνεργασίας iZi Media Affiliate Partnership Program – iMAPP.

Στο πρόγραμμα αυτό οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει εγγραφή έπειτα από επικοινωνία μαζί μας. Έπειτα από την απόκτηση Referral κωδικού, μπορείτε να αποκτήσετε από 5% έως 20% προμήθεια, εάν προτρέψετε κάποιον να γίνει πελάτης μας μέσω της σύστασης σας.

Πως μπορώ να εργαστώ στην iZi Media;

Στην iZi Media αναζητάμε άτομα με εμπειρία, κέφι και όρεξη για δουλειά. Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μην διστάσεις και επικοινώνησε μαζί μας.

Οι θέσεις εργασίας μας είναι εξ ολοκλήρου remote και δεν απαιτούμε από κανέναν να έρχεται στο δικό μας χώρο.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα του καθενός να μπορεί να εργάζεται και να προσφέρει από τον χώρο που αισθάνεται άνετα και οικεία.

Σεβόμαστε επίσης τα μέτρα απόστασης και προσπαθούμε να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας για την υγεία μας.

Τι είδους υπάλληλους ψάχνετε;

Στην iZi Media καλύπτουμε ολόκληρο το φάσμα παροχών και υπηρεσιών του Διαδικτύου.

Αν λοιπόν είστε γραφίστας, προγραμματιστής, social media manager, Google manager ή αν έχετε εμπειρία σε κάποιες από τις ακόλουθες γνώσεις:

 • HTML – CSS
 • JavaScript
 • PHP
 • WordPress
 • Divi Builder – Elementor – WPBakery
 • OpenCart
 • Magento
 • React – Node.js
 • Adobe Creative Cloud
 • Affinity – Professional Creative Software

Ή κάποια άλλη γνώση τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν γνωρίζω προγραμματισμό, μπορώ να εργαστώ στην iZi Media;

Εννοείται! Στην iZi Media εκτός από τις υπηρεσίες διαδικτύου καλύπτουμε και διάφορους άλλους τομείς επιχειρηματικότητας και διαδικτυακών τομέων.

Αν είσαι πιστοποιημένος μεταφραστής, ή διαμένεις σε χώρα του εξωτερικού, αν έχεις γνώσεις κειμενογραφίας και μπορείς να δημιουργείς δικό σου κείμενο – περιεχόμενο και γενικότερα αν έχεις κέφι και όρεξη τότε επικοινώνησε μαζί μας!

Pin It on Pinterest

Share This